Over mij

Ervaren wandelaar & gids

Mijn naam is Marit van Hattem. Ik heb van 2002 t/m 2022 het bedrijf Dogtravel gehad en organiseerde wandelvakanties speciaal voor hondenliefhebbers. Kijk gerust op de Facebookpagina van Dogtravel om de sfeer en beelden van de routes te zien. 

"Marit paadjes" 

Een van de dingen waar ik om bekend sta zijn "Marit paadjes". Dit zijn de kleine, leuke paadjes die je juist niet vindt met de standaard wandelroutes. Deze vind ik niet zomaar. Ik praat met mensen die het gebied goed kennen, pluis online gedeelde routes uit en verken het gebied zelf zeer uitgebreid. Op die manier vind ik de mooiste routes. Waar de natuur net even wat meer bijzonder is, waar een bijzonder uitkijkpunt zit of waar je misschien een bevernest kunt spotten. Als jij deze mooie routes met jouw gasten wilt delen, kan ik voor jou een wandelmenu maken.

Waarom wandelmenu?

Ik wil graag delen waar ik zelf van geniet. Wandelen geeft een rust om de omgeving te bekijken, om makkelijk even stil te staan en te genieten van wat je ziet. Met dat oog bekijk ik de omgeving en kan ik mooie routes maken. Als ik zelf op vakantie ga, besteed ik tijd aan de voorbereiding zodat ik terplekke een lijstje heb van de wandelingen die ik graag wil doen. Ik wil mijn liefde om routes te maken, te verzamelen, anderen mooie plekjes laten zien, graag delen. Wandelmenu is geen grote massa productie en werkt niet met geautomatiseerde routes. Alles wordt handmatig verkend en digitaal vast gesteld. 

Over mij

Ik creëer & digitaliseer wandelroutes voor jouw locatie.
Bedoeld voor hotels, B&B's, groepsaccomodaties etc.

Links

Link 3

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Adres